Var är vintern?

Jag kan tycka att hösten pågått i snart ett halvår, och ännu ingen vinter i sikte. Med vinter menar jag såklart en massa snö och lagomt med minusgrader och gärna lite sol på det. Istället får vi härda ut i detta nollgradiga mörker, den lilla snö som fallit har förvandlats till is och den nederbörd som nu väntas i helgen kommer som regn. 
 

B L Ä !

 
Hade en plan idag att hinna köra båda hästarna på hemmaplan, eftersom plusgraderna borde gjort marken något mjukare men nä, det verkar vara tjäle i backen och milt i luften. Eftersom jag råkar ha en ledig helg blir det en färd till Umåker imorgon om inte rakbanan hemma tinat upp. Hästarna behöver röra på sig!
 
Senaste loppet med Nemo slutade han som sista häst i mål och var trött redan 700 meter kvar. Visst var det opimisktiskt kört av kusken men han borde inte ha slut på krafter så tidigt... Så efter lite resonerande har vi kommit fram till att det saknas energi i foderstaten, så nu har både havren och oljan dubblerats och lusern minskat något så får vi se om det gör susen. I hagen ser har iaf ut att ha energi nog till hela stallet! En annan faktor kan ha varit att han tävlade med järnskor och brodd för första gången i år, övriga starter har han gått barfota. I nästa lopp får vi se om vi tänkt rätt! Med så lite poäng  som 113 är man inte direkt garanterad någon plats i startlistan. Pappas andelshäst Cash 'Em Online har 1400 poäng men kom ändå inte med på V75 på Bergsåker imorgon, så det är hårt anmält överallt!
 
Cash 'Em Online vann på V75 på Solänget i september!
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0