Stallsöndag.

Gårdagens insatser blev löslongering med Nemo som denna gång inte alls brallade och for som senast, nu tyckte han det var mer intressant att få i sig några grässtrån innan jag hann ikapp och schasade på. Nästa gång tar jag linan med mig tror jag!
 
Nästa pass gick desto bättre, tömkörde Pontiac vilket jag inte gjort på väääldigt länge. Men han är ju så duktig, gamla farbrorn! Efter att ha travat på några varv då jag växlat ställningen utåt och inåt tog la jag in en galoppfattning, som blir jättefin! Han rullar dessutom på relativt samlat utan större problem i flera varv innan jag ber om avsaktning. Detta upprepar vi ett par gånger, om än det blir lite hetsigare fattning och galopp i höger varv så är det en bra insats av hästen som knappt är igång, än mindre blivit tömkörd. Säger som jag brukar, Pontiac vilar sig i form! ;)
 
Idag blev det en skrittsväng med Mill på rakbanan! Vi inspekterade omgivningarna helt enkelt och Millis verkade tycka det var kul att se något nytt. Vägen är ju inte klar ännu och underlaget är lite stenigt och ojämnt än och därför blev det bara skritt tur och retur. Avslutade stallpasset med att kratta halva Nemos hage så nu har jag blåsor i händerna!
 
Väl hemma har jag bakat bröd i mitt kök utan golv, varvat med att se världscupen i dressyr (där Tinne & Anton blev fyra) och även hängt med lite halvt på V75.
 
Två duktiga grabbar.
 
 
RSS 2.0