Återbesök & rakbana i startgroparna

Goda nyheter på återbesöket, senan läker fortsatt bra och vi får öka på träningen längdmässigt och så småningom också fartmässigt. Men eftersom vägarna är både hårda med is och mjuka med lera om vartannat så känns det bästa att bara jogga på som tidigare tills det är lite mer pålitligt före.
 
Fick idag lov att beställa mer fårull, har nu använt slut på mina första 10 kg, vilket innebär ganska så många sadlar. Har faktiskt inte räknat hur många det räckt till, vilket jag kanske borde... Får bli det istället för att räkna får ikväll! ;)
 
Dekalerna har kommit från Oslo, så förhoppningsvis har vi tid att klistra på dem i veckan. Invändigt börjar det också bli färdigt, bara gummimattan som ska skruvas fast i golvet sen tror jag det mesta är på sin plats!
 
Igår testade jag köra Mill med en medpassagerare och ytterligare en häst på släp, vilket gick riktigt bra. Mill har ju ett ganska högt grundtempo och långa ben så han som hängde med där bak fick mestadels galoppera, vilket fick draghästen där framme att tända till lite extra! Har märkt att han blir väldigt taggad av att höra andra hästar galoppera bakom honom, jag hoppas bara han inte lyssnar på den takten istället för sin egen :P
 
Vi tog en promenad längs den kommande rakbanan idag. Just nu pågår arbetet med att ta bort stubbar och stenar samt jämna till botten, sedan ska det dit enorma mängder grus. Det var första gången jag gick längs den tänkta slingan och den var betydligt längre en jag trott, tjoho!  När den är färdig blir det stor invigning! :)
 
Pappa och Disney på väg mot (den på bilden lilla, men i verkligheten stora!) grävmaskinen.
 
 
RSS 2.0